Cadeaus en accessoires

Cadeaus en accessoires

Om die heerlijke kop koffie of die uitmuntende pot thee te zetten is het belangrijk de goede spullen daarvoor te gebruiken. Daarom hebben we speciaal bij koffie en thee passende accessoires. Het zijn bovendien leuke cadeaus om te geven.

Een paar voorbeelden daarvan. Voor thee hebben we onder andere theepotten, mokken met en zonder theefilters, bewaarblikken, en een Japanse Matcha-set inclusief kom, klopper en lepel. Voor de koffieliefhebber hebben we onder meer percolators (voor zowel gas- als inductie-kookplaten), French press koffiemakers (ook wel cafetière genoemd), mokken, bewaarblikken, en alle benodigdheden voor het maken van slow coffee, zowel hele sets van filter en karaf als alleen opzetfilters.

Leuke presentjes zijn ook onze cadeaumandjes. Die kunnen we naar wens samenstellen, maar in de winkel staan ook koffie- en theesets klaar.

Onze sierlijke flesjes gevuld met koffiesiropen of chocoladeflakes zijn ook hele bijzondere cadeautjes om te geven. 

Apart zijn ook onze Jasili-theebloemen. Dit zijn bolletjes die bestaan uit aan elkaar genaaide blaadjes groene thee. In een pot of groot glas heet water gelegd, opent de bol zich en groeit er in een paar minuten een prachtige bloem uit. Nog even laten natrekken en de thee kan worden gedronken. Er zijn diverse smaken en cadeauverpakkingen.

Chocoladecadeautjes

Natuurlijk kunnen we ook originele chocolade-cadeautjes maken, zoals een chocolade-fotolijstje met een eetbare foto, een plak chocolade met een persoonlijke tekst in chocolade geschreven of een bonbon met een eigen foto of een logo erop. Dit soort speciale producten moet wel een paar dagen van tevoren worden besteld.

Je bent altijd welkom gezellig in de winkel kijken naar wat we allemaal hebben. En vraag het gerust als iets niet helemaal duidelijk is, als je hulp bij het uitzoeken kunt gebruiken of als je speciale wensen hebt.

Cadeaubonnen

Je wilt iemand een cadeautje geven, maar je weet niet precies waar die persoon wel of niet van houdt. Bonbons van melkchocolade of puur? Sterker gebrande koffie of juist niet? Witte, groene of zwarte thee? Of liever masala chai? Wat te doen? Een cadeaubon geven natuurlijk! Die hebben we in diverse soorten en waarden. Ze zijn te besteden aan producten in onze winkel en aan deelname aan onze activiteiten. Vraag ernaar in onze winkel. Bellen kan ook of stuur ons een bericht per e-mail. Zie onderaan deze pagina voor de gegevens. Ons contactformulier invullen is natuurlijk ook mogelijk.