Smullen van met de hand gemaakte luxe chocolade

We hebben topkwaliteit bonbons en andere chocoladesoorten in ons assortiment. Deze chocolade wordt met liefde in eigen huis gemaakt. Door onze open werkplaats kun je dit ook zelf zien en beleven.

Popel je al om direct de lekkerste chocolade in huis te halen?

Topchocolade

Topchocolade

Chocolade wordt gemaakt van cacaobonen. Dat zijn eigenlijk de zaden die in de, tamelijk grote, vruchten van de cacaoboom (Theobroma cacao) zitten. We verwerken chocolade van Callebaut en Cacao Barry uit België en Valrhona uit Frankrijk. Alledrie behoren ze tot de beste chocolade-leveranciers in de wereld. Bovendien werken ze volgens het ‘fair trade’-principe, waarbij de cacao-boeren rechtstreeks betaald worden en een eerlijke prijs krijgen. En daar kunnen wij volledig achter staan. Over deze eerlijke chocolade kun je hier meer lezen.

Ken je onze Signature Collection Chocolade al?

Ken je onze Signature Collection Chocolade al?

We hebben onze allerbeste bonbons samengebracht in de speciale Signature Collection. Deze onderscheidt zich door het gebruik van zeldzamere grondstoffen en een uitgesproken smaak en uiterlijk.

Méér chocolade

Méér chocolade

Maar behalve bonbons is er meer chocolade onder de hemel. Chocolade-cijfers voor een verjaardag en chocolade-letters in de Sinterklaas-tijd. We hebben heerlijke rijk gevulde repen, zakjes met massieve chocolade en tablets in single origin chocoladesoorten en met verschillende cacaopercentages. Ook zijn onze slagroom-truffels heel populair.

Chocolade-rotsjes

Chocolade-rotsjes

Ondertussen zijn onze rotsjes befaamd in Apeldoorn, maar ook ver daarbuiten. We gebruiken noten en fruit van hele hoge kwaliteit, in combinatie met onze topkwaliteit chocolade levert dit heerlijke rotsjes op. Rotsjes hebben we in allerlei smaken, naast pinda bijvoorbeeld ook kokos, tutti frutti, hazelnoot rozijn en pecan vijg. Ze staan opgesteld in glazen potten in onze winkel zodat je zelf een lekkere combinatie kan uitkiezen.

Vakmanschap van Vince

Het aantal combinaties en smaken is oneindig en voor de chocolatier een creative uitdaging. Alle bonbons zijn met de hand gemaakt. Als je op het goede moment in de winkel bent, kun je naar het produceren kijken!

Suikervrije chocolade

Wil je minder suiker eten of mag je het zelfs helemaal niet? Niet getreurd, we maken heerlijke suikervrije chocoladeproducten. Denk bijvoorbeeld aan repen melk, wit of pure chocolade, maar ook suikervrije rotsjes behoren tot de mogelijkheden. Suikervrije bonbons kunnen we ook maken, dit doen we vanwege de kortere houdbaarheid echter alleen op bestelling.

Vegan

We hebben een aantal veganistische bonbons in ons assortiment. Daarnaast hebben we nog volop keus in bijvoorbeeld vegan rotsjes en gemberbolletjes of sinassnippers.

Ruby

Ruby

Naast melk en witte chocolade is er sinds december 2017 ook de ruby chocolade. Deze vierde chocoladesoort is afkomstig van de ruby boon en is roze van kleur, zonder toevoeging van enige kleurstof of fruitaroma’s. De smaak van ruby is te omschrijven als intens, fruitig met een friszure ondertoon. Bij ons kun je deze prachtige chocoladesoort uiteraard verkrijgen. Naast repen maken we hier ook een paar bijzondere bonbons van.

Mijn favoriete chocolaatjes. Op vakantie naar de Veluwe dit adresje gevonden, inmiddels bijna twee jaar geleden. De bijzondere collectie bonbons is ontzettend mooi, smaakvol, en de eigenaar kan er leuk over vertellen!

Bakchocolade

Voor het zelf thuis aan de slag gaan met chocolade, bijvoorbeeld om mee te bakken, hebben we speciale bak chocolade in de winkel.

Chocolademelk

Voor het zelf thuis maken van chocolademelk hebben we speciale chocolade in authentieke melkflessen. Chocolademelk hebben we in de smaken wit, melk en puur, maar ook extra puur en speciale seizoenedities, zoals Sintnicolaas-chocolademelk. Thuis hoef je alleen maar warme melk toe te voegen om een bijzondere chocolademelk te maken. Wanneer je fles leeg is kun je terug komen voor een refill.

Chocolade­cadeautjes

Verder kunnen we originele chocolade-cadeautjes maken, zoals een chocolade-fotolijstje met een eetbare foto, een plak chocolade met een persoonlijke tekst in chocolade geschreven of een bonbon met een eigen foto of een logo erop. Dit soort speciale producten moet wel een paar dagen van tevoren besteld worden, want er is extra productietijd voor nodig…

Natuurlijk valt over chocolade veel meer te vertellen. Vraag ernaar als je in de winkel bent. Of kom naar een van onze workshops. Daar kun je ook zelf bonbons en andere chocolade-producten leren maken.

Natuurlijk valt over chocolade veel meer te vertellen. Vraag ernaar als je in de winkel bent. Of kom naar een van onze workshops. Daar kun je ook zelf bonbons en andere chocolade-producten leren maken.