Sinterklaas

Atelier Bijzondere bonen in Sintnicolaas-sferen

Op zoek naar bijzondere lekkernijen voor bij de festiviteiten rond Sintnicolaas? Daarvoor kun je bij ons uitstekend terecht. We hebben extra-feestelijke producten voor je, met ❤️ in eigen huis gemaakt. Kom Gezellig Genieten!

Sint komt door de bus dit jaar

Lukt het dit jaar niet om vrienden, familie, werknemers, buren of collega’s persoonlijk te zien in deze Sintnicolaas periode en wil je ze wel laten weten dat je aan ze denkt? Daarvoor hebben wij heerlijke chocoladeletters en andere cadeaus als brievenbuspakket.
Te bestellen in onze winkel of via onze webwinkel.

Chocoladeletters

Natuurlijk hebben we chocoladeletters. Ook die maken we met ❤️ in eigen huis en ook daarvoor gebruiken we (h)eerlijke Belgische chocolade (onderdeel van de Cocoa Horizons foundation).
Er zijn twee varianten: de mal-letter en de gespoten letter.

Mal-chocoladeletter
Deze letter kun je uit voorraad meenemen. Er zijn diverse soorten, zowel witte als pure en melkchocolade, met en zonder kleurrijke versiering en van topkwaliteit chocolade. Echter: we maken alleen de S, van Sintnicolaas. Is een lekker groot formaat en kunnen we verantwoord in voorraad houden. Ze worden met behulp van een mal gemaakt en kosten € 8,99 per stuk.

Gespoten chocoladeletter
Wil je liever een andere letter dan een S, dan kunnen we die natuurlijk ook voor je maken. Die spuiten we met de hand en het resultaat ziet er heel bijzonder en zeer persoonlijk uit.
De manier waarop wij de chocoladeletters maken garandeert het behoud van de echte chocoladesmaak, zonder vette toevoegingen zoals roomboter.

Elke letter van het alfabet is mogelijk. In de winkel staat al een hele kast met chocoladeletters klaar, van A tot Z. Ook deze gespoten chocoladeletters kosten € 8,99 per stuk.

Wil je zeker zijn dat jouw specifieke letter, in je favoriete chocolade en topping klaar ligt dan kun je deze ook bestellen. Je kunt de soort chocolade zelf kiezen: melk, puur, wit, Gold (karamel) of Ruby (roze). Ook kunnen we ze suikervrij leveren, in witte, melk-, of pure smaak. Bovendien kun je voor de topping kiezen uit hazelnoten, chocoladepareltjes, karamelblokjes, smarties of een notenmix.
Reken op een levertijd van drie werkdagen. Heb je er sneller eentje nodig, neem dan contact met ons op (zie voor de gegevens onderaan deze pagina). Dan kunnen we kijken wat we voor je kunnen doen. Overleg vooraf is ook nodig als je meer dan tien letters wilt hebben. Je kunt ze bestellen in onze webwinkel. Maar gezellig langskomen in de winkel kan uiteraard ook!

En natuurlijk kunnen we Sintnicolaas niet alleen met chocolade, thee en koffie van dienst zijn maar ook met onze cadeau-artikelen. We hebben zowel bijzondere producten als heel praktische voorwerpen en design-zaken in de winkel staan, allemaal gericht op een fantastische kop koffie of een heerlijke kop thee met wat lekkers erbij. We helpen je graag bij het uitzoeken!