Sint bij Atelier Bijzondere bonen

Atelier Bijzondere bonen in Sinterklaas-sferen

Op zoek naar bijzondere lekkernijen voor bij de festiviteiten rond Sinterklaas? Daarvoor kun je bij ons uitstekend terecht. We hebben extra-feestelijke producten voor je, met ❤️ in eigen huis gemaakt. Kom Gezellig Genieten!

Sintnicolaasrotsjes

Dat is chocolade van topkwaliteit met stukjes pepernoot of mini-marshmallows. Pindarotsjes dus waar de pinda’s zijn vervangen door strooigoed.

Sintnicolaaschocolade

Dat is een heerlijke zakje gevuld met verschillende Sintnicolaas chocolaatjes. Een combinatie van bonbons en massieve chocolade. In de vorm van speculaasjes, sintjes en pietjes gemaakt van de beste chocolade met heerlijke vullingen.

Sintnicolaaschocolademelk

Een mond vol, maar dit is een heel bijzonder product. Het gaat om de basis van ons eigen chocolademelk-product, waarvoor we nu een in eigen huis gemaakte mix gebruiken van chocolade, kruiden en gekleurde mini-marshmallows. Het lijkt wat op chocolademelk met strooigoed…
Verpakt in een mooie melkfles met vrolijk etiket, heerlijk voor eigen gebruik maar ook ontzettend leuk als cadeautje.

Sintnicolaasthee

Dat is een speciale zwarte thee waar een speculaaskruidensmaak aan zit.

Chocoladeletters

En natuurlijk hebben we chocoladeletters. Ook die maken we met ❤️ in eigen huis en ook daarvoor gebruiken we de beste chocolade. Er zijn twee varianten: de mal-letter en de gespoten letter.

Mal-chocoladeletter

Deze letter kun je uit voorraad meenemen. Er zijn diverse soorten, zowel witte als pure en melkchocolade, met en zonder kleurrijke versiering en van topkwaliteit chocolade. Echter: we maken alleen de S, van Sinterklaas. Een lekker groot formaat en deze kunnen we verantwoord in voorraad houden. Ze worden met behulp van een mal gemaakt en kosten € 9,99 per stuk.

Gespoten chocoladeletter

Wil je liever een andere letter dan een S, dan kunnen we die natuurlijk ook voor je maken. Die spuiten we dan met de hand en het resultaat ziet er heel bijzonder en zeer persoonlijk uit. Elke letter van het alfabet is mogelijk. In de winkel staat al een hele kast met chocoladeletters klaar, van A tot Z. De gespoten letters kosten € 10,99 per stuk.


Wil je zeker zijn dat jouw specifieke letter, in je favoriete chocolade en topping klaar ligt dan kun je deze ook bestellen. Je kunt de soort chocolade zelf kiezen: melk, puur, wit, Gold (karamel) of Ruby (roze). Ook kunnen we ze suikervrij leveren, in witte, melk-, of pure smaak. Bovendien kun je voor de topping kiezen uit hazelnoten, chocoladepareltjes, karamelblokjes, discodip, smarties of een notenmix.
Reken op een levertijd van drie werkdagen. Heb je er sneller eentje nodig, neem dan contact met ons op (zie voor de gegevens onderaan deze pagina). Dan kunnen we kijken wat we voor je kunnen doen. Overleg vooraf is ook nodig als je meer dan tien letters wilt hebben. Je kunt ze bestellen via onze webshop. Gezellig langskomen in de winkel kan uiteraard ook!

En natuurlijk kunnen we Sinterklaas niet alleen met chocolade, thee en koffie van dienst zijn maar ook met onze cadeau-artikelen. We hebben zowel bijzondere producten als heel praktische voorwerpen en design-zaken in de winkel staan, allemaal gericht op een fantastische kop koffie of een heerlijke kop thee met wat lekkers erbij. We helpen je graag bij het uitzoeken!

Chocoladeletter bestellen?