Bedrijven

Koffie en thee kunnen een belangrijk visitekaartje van uw bedrijf zijn. Goede koffie en thee op het werk kunnen voor zowel werknemers als klanten van groot belang zijn.

Koffie en thee kunnen een belangrijk visitekaartje van uw bedrijf zijn. Goede koffie en thee op het werk kunnen voor zowel werknemers als klanten van groot belang zijn.

Werknemers zullen zich meer ‘thuis’ voelen, tevredener zijn en zich positiever uiten over uw bedrijf! 

Klanten zullen positief verrast zijn door de uitstekende smaak en dit straalt direct af op uw bedrijf. Een verkoop gaat veel beter als de klant positief gestemd is! Een goede koffie of thee met dezelfde uitstraling en kwaliteit als uw bedrijf helpt hier erg aan mee.

Bijzondere bedrijven

Bijzondere bedrijven

Atelier Bijzondere bonen levert koffie en thee aan allerlei bedrijven, zowel eenmanszaken als grootbedrijven. We zoeken samen de koffie en thee uit die het beste past bij uw budget, uw smaak en de uitstraling van uw bedrijf en helpen u met het afstellen van uw machine(s) en de presentatie van de koffie en thee.

Koffie, thee en… chocolade!

Naast koffie en thee (zie hierboven) kunnen we natuurlijk het hele plaatje compleet maken.

Een heerlijke handgemaakte bonbon, al dan niet speciaal voor uw bedrijf gemaakt, een chocolaatje  of een pindarotsje, wij zorgen ervoor dat u en uw klant genieten. Veel van de chocoladeproducten kunnen we bovendien voorzien van uw logo.

Zelfs een compleet concept inclusief suiker, melk, kopje en presenteerblaadje behoren tot de mogelijkheden.

Wij helpen u en uw bedrijf graag aan een koffie-, thee- en chocoladeconcept dat het beste bij u past. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen per telefoon of via ons contactformulier.

Relatiegeschenken

Relatiegeschenken

Voor zakelijke relaties zijn al veel kleine en grote geschenken verkrijgbaar. Een gepersonaliseerd chocoladecadeau of een thee met uw eigen etiket is echter wel uniek. Wij kunnen dit voor u verzorgen. Een bonbon met daarop uw eigen logo, een doosje Signature Collection bonbons met een gepersonaliseerde brochure tot uw eigen theesoort, veel is mogelijk.

U kunt deze bestellen in kleine maar ook in grote aantallen.

Jubileumgeschenken

Heeft uw bedrijf of een werknemer een jubileum dan kunnen we hiervoor een speciaal cadeau maken. Een individueel samengesteld pakket kan, maar we kunnen bijvoorbeeld ook het aantal jubileumjaren in chocolade spuiten. De mogelijkheden met chocolade zijn bijna onbeperkt!

Pasen, Sintnicolaas en Kerst

Steeds meer bedrijven tonen hun waardering voor de werknemers door iets persoonlijks te doen. Wij kunnen hierbij uitstekend uw partner zijn; onze kracht is dat we nagenoeg alle producten die we leveren gepersonaliseerd kunnen maken.

Wij helpen u en uw bedrijf graag aan cadeaupakketten die het beste bij u passen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen per telefoon of via ons contactformulier.

Paaspakket

Paaspakket

Met Pasen een reuzenei gevuld met kleine eitjes op de informatiebalie of in de kantine waar iedereen zelf een eitje uit kan pakken, een half ei gevuld met paaseitjes voor de werknemers of juist een groot ‘showpiece’ (bijvoorbeeld een ei van chocolade van bijna één meter groot) die eerst op de receptiebalie staat en op goede vrijdag verloot wordt onder het personeel.

Sinterklaaspakket

Sinterklaaspakket

Natuurlijk kunt u voor Sinterklaas bij ons terecht voor chocoladeletters. Deze spuiten we met de hand in iedere gewenste smaak en kunnen we voorzien van het logo van uw bedrijf. Maar bijvoorbeeld ook Sintnicolaasrotsjes (chocoladerotsjes met kruidnoot) en Sintnicolaasthee behoren tot de mogelijkheden.

Kerstpakket

Kerstpakket

Daarnaast kunnen we voor elk budget een leuk kerstpakket samenstellen. Van een leuk zakje handgemaakte kerstkransjes via een speciaal doosje Signature Collection bonbons naar een compleet pakket met koffie, thee en chocoladeproducten. Alles in overleg met u samengesteld en gepersonaliseerd zoals u wenst.

Bedrijfsuitjes

Bedrijfsuitjes

In ons eigen atelier kunt u terecht voor workshops en proeverijen met uw personeel of team. De inhoud passen we volledig aan naar uw wensen en een aantal workshops kunnen we ook op locatie doen.

Meer informatie over de mogelijke inhoud kunt u vinden op de Activiteiten-pagina.

Meer informatie over hoe wij met koffie, thee en/of chocolade uw bedrijf en uw werknemers of relaties kunnen verrassen kunt u vanzelfsprekend contact met ons opnemen.