Horeca

Mensen hebben een slecht geheugen voor de smaak van eten. Wat vooral onthouden wordt, is de sfeer en het laatste wat genuttigd is. Daarom is het kopje koffie of thee met een versnapering een zeer belangrijk aspect van de mening van uw klant over uw horecagelegenheid!

Atelier Bijzondere bonen kan koffie, thee en chocolade leveren die uw klanten een geweldige afsluiting geven van een perfect verblijf bij u. We zoeken samen de koffie en thee uit die het beste past bij uw budget, uw smaak, uw menukaart en de uitstraling van uw bedrijf, en helpen u met het afstellen van uw machine(s) voor het beste resultaat.

En we kunnen het hele plaatje compleet maken!

Een heerlijke handgemaakte bonbon, al dan niet speciaal voor uw bedrijf gemaakt (huisbonbon), een chocolaatje of een pindarotsje, wij zorgen ervoor dat u en uw klant genieten. Veel van de chocoladeproducten kunnen we bovendien voorzien van uw logo. Een huisbonbon kunnen we voor u of in samenwerking met de chèf kok ontwikkelen.

Wij helpen u en uw bedrijf graag aan bijzondere producten die het beste bij uw bedrijf passen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen per telefoon of via ons contactformulier.